Site logo

СС ФE Подкрепа Заедно сме силни.

Вие сте тук

Новини

Страницата съдържа списък на новините публикувани в сайта.

Топлофикация София ЕАД

„Топлофикация София“ ЕАД поздравява всички свои настоящи и бивши служители по случай професионалния празник – Ден на Енергетика! Благодарим Ви за професионализма и всеотдайността, чрез които заедно развиваме най-голямото топлофикационно дружество в страната, осигурявайки топлина и комфорт за стотици хиляди софиянци! Желаем Ви здраве, енергичност и удовлетвореност в новите професионални хоризонти!

Стартираха преговорите по общият проект на КТД 2018г.

През месец юли очакваме да завърши договарянето на новото КТД.Тъй като изненадващо за нас ,бе оповестено че Топлофикация СофияЕАД от 1.01.2018г. не е член на Браншовата камара,бзата на новия КТД ще бъде Кодекса на труда. 


нов проект за КТД

Уважаеми колеги, на 17.05 2016 беше подаден новия ни съвместен проек за КТД .Поканваме всички служители на "Топлофикация София"да се запознаят с текста и присъстват на поредицата от срещи ,които ще се проведат за представянето му.Завсички въпроси възникнали при прочита му свободно можем да ги коментираме тук в форума както и по всеки възможен начин


ПОСТИГНАХМЕ ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ

Колеги, след много усилия имаме допълнително здравно осигуряване,наистина нещо което прави фирмата ни да има европеиски вид.Благодаримна всички, които отделиха време знания и усилия за постигането на тази наша цел.


Инициатива за промяна на КТД

Поехме инициатива за промяна на КТД и специално член 43, по зададената тема до момента са проведени две стрещи с ръководството, на които бяха поставени сериозни въпроси относно изпълнението и тълкуванията по този член.Синдикалните организации страна по КТД изразиха ясно несъгласието си с методиката и начина на прилагане без ясни разписани правила на споменатия член.На срещите предложихме да отпадне като текст чл.43 или да се доразвие, като не се дава възможност за използването му като"тояга" в ръцете на ръководството без ясно обосновани и доказани аргументи.  


СЛЕД КРАЯ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ЗА ИЗБОР НА КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР-РЕЗУЛТАТ:ЗА ПОДКРЕПА И СЕБ 83 ГЛАСА ЗА НСФЕБ 21.

ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НСФЕБ НЯМА ДА СА СТРАНА ПО КОЛЕКТИВНИЯ ДОГОВОР...


НА 08.05.2014Г. БЕШЕ ПОСТИГНАТА ДОГОВОРКА ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ..


На 09.09.2013г. стартираха преговори с работодателя

Възоснова на подадено писмо с рег. индекс К-1639/20.08.2013г. е започнат социален диалог с цел подобряване условията на труд, заплащане и безпосноста на труда .Предложенията от СС ФЕ "ПОДКРЕПА" са подадени в писмен вид и ще бъдат обсъдени на следващата среща, която е предвидена за 30.09.2013г.

Предложение за нов проект за КТД

На 31.05 .2013 г. беше подаден нашия проект за КТД.